« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Patru companii românești prezente în clasamentul DELOITTE Technology Fast 500™ 2017
11.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Trencadis, Tremend, APSISWARE și Qualitance reprezintă România în clasamentul DELOITTE’s Technology Fast 500™ pe Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) din acest an. Aflat la 17-a ediție, clasamentul este realizat de echipa globală DELOITTE dedicată industriei IT, media și telecom.

Cele patru companii românești prezente în clasament fac parte din grupul celor 62 de companii din Europa Centrală reprezentate în clasament.

Integratorul de sisteme IT Trencadis din Baia Mare s-a clasat cel mai bine, pe locul 176, având o creștere de 710%. Următorul clasat a fost Tremend din București, locul 371, cu o creștere de 324%, urmat de APSISWARE, locul 467 după o creștere de 241% și Qualitance, locul 493, având o creștere de 226%. Atât Trencadis cât și Tremend au fost incluse în clasamentul din acest an DELOITTE Technology Fast 50.

Alina Mirea, partener DELOITTE România: “Doresc să felicit companiile românești prezente în clasament și așteptăm să le vedem succesele și în anii care vin. Prezența în clasamentul Fast 500 reprezintă dovada competitivității pe plan internațional a companiilor românești. Prin intermediul acestei inițiative, DELOITTE se află în miezul celei mai dinamice industrii, însoțindu-le astfel parcursul și incursiunea lor în viitor.

Cu o creștere excepțională de 107.117%, compania Deliveroo din Marea Britanie s-a clasat pe primul loc. Deliveroo oferă consumatorilor posibilitatea de a efectua comenzi la restaurante locale care altfel nu oferă livrare la domiciliu.

Anul acesta clasamentul Technology Fast 500 cuprinde companii din 18 țări, iar creșterea medie a fost de 1.377%, în creștere față de 967% în 2016. Creșterea individuală a companiilor prezente în clasament a fost între 220% și 107.117%. Cele mai multe companii prezente în clasament provin din industria software, media, hardware și comunicare.

Acoperire geografică
Franța are cea mai numeroasă prezență în clasamentul Technology Fast 500 EMEA pentru al șaptelea an consecutiv, urmată de Marea Britanie. Ele sunt urmate de regiunea Europei de Est, Olanda și Suedia.

Reprezentarea pe sectoare a companiilor prezente în clasament
Companiile cu creșterea procentuală cea mai mare au fost companiile din industria media, comunicare și software.

Despre programul DELOITTE Global 2017 Technology Fast 500 EMEA

Programul DELOITTE Global Technology Fast 500™ EMEA este un clasament obiectiv realizat la nivel de industrie, care pune accent pe ecosistemul tehnologic. Clasamentul recunoaște companiile din domeniul tehnologiei care au înregistrat cea mai rapidă creștere în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) în ultimii patru ani. Programul se înscrie inițiativei DELOITTE Global Technology Fast 50, care stabilește ierarhia celor mai rapide companii pe regiuni sau arii geografice specifice, fiind derulat de grupul DELOITTE Global dedicat industriei media, tehnologie & telecomunicații (TMT). Mai multe informații despre program pot fi accesate aici. Câștigătorii din acest an ai programului au fost selectați pe baza creșterii procentuale a veniturilor în perioada 2013 – 2016.

###

Numele DELOITTE se referă la organizația DELOITTE Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, rețeaua globală de firme membre și persoanele juridice afiliate acestora. DTTL și firmele sale membre sunt entități juridice separate și independente. DTTL (numit în continuare și „DELOITTE Global”) nu furnizează servicii către clienți. 

DELOITTE furnizează clienților din sectorul public și privat din industrii variate servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și de managementul riscului, servicii de taxe și alte servicii adiacente. Patru din cinci companii prezente în Fortune Global 500® sunt clienți DELOITTE, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a rezolva probleme de business complexe. 

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.