Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Întrevedere Mugur Bogdan Mitroi – Gabriel Petrea
12.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 11 decembrie 2017, Consiliul de Mediere a informat că a avut loc o întrevedere de lucru între Mugur Bogdan Mitroi, președintele Consiliului de Mediere, și Gabriel Petrea, ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, potrivit unui comunicat.

Astfel, în urma întâlnirii dintre reprezentanții celor două instituții s-a convenit abordarea următoarei strategii de implementare a medierii în oficiile de arbitraj și mediere:
– până la sfârșitul lunii decembrie a anului în curs personalul tehnic din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului  Social va elabora curicula necesară pregătirii mediatorilor autorizați în vederea certificării acestora pe problematica specifică a conflictelor colective de muncă, iar la sfârșitul lunii februarie a anului viitor – primii 30 de mediatori înscriși vor parcurge cursul de perfecționare în domeniul mai sus amintit, aceste cursuri urmând a fi reluate  până la epuizarea solicitărilor;
– cursul va avea o durată de 20 de ore și va fi susținut de specialiștii din cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului  Social, în parteneriat cu Institutul de Formare a Consiliului de Mediere.
– în urma parcurgerii cursului de perfecționare, mediatorii vor fi evidențiați într-un tablou profesional administrat de ambele instituți

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.