Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Dolj. Posibilitate achiziție de agende personalizate pentru anul 2018
15.12.2017 | JURIDICE.ro

Joi, 14 decembrie 2017, Baroul Dolj a informat că avocații interesați își pot procura de la sediul baroului agende personalizate pentru anul 2018, inscripționate cu însemnele Baroului Dolj, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Lucian Bernd-Săuleanu, Decan.

Agendele includ pagini cu informații despre evenimentele Baroului Dolj, membrii Consiliului Baroului Dolj și date de contact ale instanțelor, parchetelor și secțiilor de poliție din județul Dolj.

Prețurile de vânzare a agendelor sunt de 25, respectiv 34 de lei, în funcție de tipul agendei și de dimensiuni.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.