Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANCOM. Noi reglementari în sfera serviciului universal poștal
15.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 14 decembrie 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că a adoptat în cadrul Consiliului Consultativ trei decizii referitoare la furnizarea serviciilor din sfera serviciului universal postal, potrivit unui comunicat.

Modificările vizează, în principal, transpunerea în legislația secundară a prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 27/2016 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 13/2013 privind serviciile postale, ultimele prevederi ale acestui act normativ intrând în vigoare la data de 1 ianuarie 2017. Prin urmare, au fost actualizate condițiile și procedura de desemnare a furnizorilor de serviciu universal, precum și drepturile so obligațiile furnizorului desemnat și a fost optimizat procesul de evaluare a respectării obiectivelor de calitate stabilite în sarcina acestuia.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.