Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Premii pentru excelenţă
15.12.2017 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 18 decembrie 2017, începând cu ora 12:00, Universitatea Babeş-Bolyai va acorda premii pentru excelenţa în activitatea didactică, excelenţa în cercetarea ştiinţifică, dar și în domenii care țin de vizibilitatea internațională a Universității Babeș-Bolyai.

Prof. univ. dr. Daniel David, prorectorul UBB responsabil de cercetare, competitivitate-excelență și publicații științifice: „Suntem o universitate de top atât la nivel intern, cât şi pe plan internaţional, astfel încât performanța trebuie să reprezinte o constantă a activității noastre. Premierea și recunoașterea activității de excelență, fie ea în domeniul didactic, în cel al cercetării sau în oricare alt domeniu pe care noi, ca universitate, îl abordăm sunt acte fireşti de aşezare a performanţei acolo unde îi este locul.

:: Detalii

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.