Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Corina Crețu, în vizită în România
18.12.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Vineri, 15 decembrie 2017, Comisia Europeană a informat că în perioada 18-19 decembrie 2017, Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, va efectua o vizită oficială în România, potrivit unui comunicat.

În cadrul vizitei, oficialul european va participa la o serie de evenimente, va avea întrevederi cu oficiali ai statului român și un dialog cu cetățenii.

Corina Crețu: „Numeroase eforturi au fost făcute pentru implementarea programelor finanțate prin politica de coeziune din România, iar progresele înregistrate sunt clare. Acestea trebuie însă continuate. Așa cum am spus adeseori, investițiile eficiente, ale căror beneficii pentru cetățeni sunt vizibile rapid, reprezintă principalul argument pentru menținerea politicii de coeziune printre politicile europene importante și în perioada post-2020.”

 

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate