Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Pitești. Precizări ref. adoptarea unor forme de protest ca urmare a modificării Legilor Justiției
19.12.2017 | JURIDICE.ro


În data de 18 decembrie 2017 la sediul Curţii de Apel Piteşti s-a desfăşurat Adunarea Generală Extraordinară a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în cadrul căreia a fost luată în discuţie prezentarea poziţiei judecătorilor Curţii de Apel Piteşti, în legătură cu adoptarea modificărilor aduse Legilor Justiţiei, potrivit unui comunicat al CA Pitești, semnat de jud. Rebeca Ion, purtător de cuvânt.

La adunarea generală extraordinară au participat 21 din cei 32 de judecători care activează în cadrul Curţii de Apel Piteşti.

În urma discuţiilor purtate şi a exprimării opiniei participanţilor la adunarea judecătorilor, în unanimitatea celor prezenţi s-a apreciat că nu se impune adoptarea unei forme de protest în legătură cu aspectele puse în discuţie, fiecare judecător având dreptul să-şi exprime nemulţumirile în forma de protest pe care o alege.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate