Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Pitești. Precizări ref. adoptarea unor forme de protest ca urmare a modificării Legilor Justiției

19.12.2017 | JURIDICE.ro

În data de 18 decembrie 2017 la sediul Curţii de Apel Piteşti s-a desfăşurat Adunarea Generală Extraordinară a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Piteşti, în cadrul căreia a fost luată în discuţie prezentarea poziţiei judecătorilor Curţii de Apel Piteşti, în legătură cu adoptarea modificărilor aduse Legilor Justiţiei, potrivit unui comunicat al CA Pitești, semnat de jud. Rebeca Ion, purtător de cuvânt.

La adunarea generală extraordinară au participat 21 din cei 32 de judecători care activează în cadrul Curţii de Apel Piteşti.

În urma discuţiilor purtate şi a exprimării opiniei participanţilor la adunarea judecătorilor, în unanimitatea celor prezenţi s-a apreciat că nu se impune adoptarea unei forme de protest în legătură cu aspectele puse în discuţie, fiecare judecător având dreptul să-şi exprime nemulţumirile în forma de protest pe care o alege.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership