Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

SUCIU POPA este câștigătoarea premiului THE TIMES Legal Innovation la categoria Dispute Resolution în cadrul Galei Top Inovaţii în Avocatura Românească 2017

19.12.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

SUCIU POPA a câştigat premiul acordat de prestigioasa publicaţie THE TIMES Legal Innovation la categoria Dispute resolution, în cadrul Galei de premiere a inovațiilor de top în avocatura românească 2017, organizată de celebrul cotidian britanic.

Premiul acordat de un juriu compus din experţi ai pieţei de avocatură de business reprezintă o recunoaştere a succeselor foarte importante obţinute de SUCIU POPA în ultimul an cât priveşte rezolvarea de dispute complexe în domenii precum construcţii şi real estate, proiecte majore de infrastructură, achiziţii publice, concurenţă, energie şi resurse naturale sau îndeplinirea de obligaţii post-privatizare izvorâte din contracte strategice.

Printre cele mai importante victorii de anul acesta se numără cea obţinută în cadrul unui arbitraj ICC cu sediul la Paris, cu privire la la preţul de vânzare al unui pachet de acţiuni în cadrul a două mari societăţi din domeniul energiei, în cadrul căreia Tribunalul Arbitral a redus pretenţiile părţii adverse cu peste 200 de milioane de EURO, precum şi cele obţinute pentru unul dintre liderii mondiali în construcţia şi mentenanţa de infrastructură rutieră şi feroviară în mai multe dosare arbitrale cu sediul la Geneva şi la Paris, însumând pretenţii de peste 22 milioane de EURO, acestea din urmă fiind complet câştigate.

SUCIU POPA a fost înfiinţată în 2016 ca firma de avocatură independenta full service ale cărei servicii profesionale de top au recomandat-o pentru a fi inclusă pe primele poziţii în clasamentele juridice internaţionale, precum Chambers and Partners, Legal 500 şi IFLR 1000. De asemenea, Global Arbitration Review 100 a recunoscut SUCIU POPA în 2017 pentru al doilea an consecutiv drept una din cele mai bune firme cu practică în domeniul arbitrajului la nivel internațional.

Echipa de avocați SUCIU POPA se bazează pe puternica reputaţie construită în decursul a 18 ani de activitate pentru investitori strategici şi fonduri de investiţii, antreprenori locali şi corporaţii străine, autorităţi publice şi instituţii financiare internaţionale. Avocaţii firmei reprezintă clienţi în toate domeniile avocaturii de business.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate