Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANOSR. Studenții protestează împotriva modificării legislației penale și a Legilor Justiției

19.12.2017 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Marți, 19 decembrie 2017, Alianta Națională a Organizațiilor Studențești din România a informat că, în fiecare centru universitar, studenții au fost parte a protestelor împotriva propunerilor de modificare a legilor care afectează justiția și vor rămâne în stradă până ce majoritatea parlamentară va renunța la aceste modificări, potrivit unui comunicat.

ANOSR a solicitat ferm Parlamentului României să renunțe la modificarea legislației penale și a Legilor Justiției, considerând că actualele proiecte ale respectivelor legi, aflate în procedură parlamentară, reprezintă o „schingiuire” a legislației.

Marius Deaconu, președintele ANOSR: „A sosit momentul în care studenții trebuie să iasă în stradă și să protesteze împotriva abuzului fără precedent din Parlament. Nu avem cum să reprezentăm viitorul din moment ce acesta este detonat sub privirile noastre. Justiția este cheia de boltă a oricărei societăți civilizate. Distrugerea sistemului juridic și a legislației în materie conchide cu conturarea unui viitor sumbru pentru acestă țară. Noi vrem însă, să studiem și să muncim în România!”

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week