Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

La final de an, echipa STOICA & Asociaţii se consolidează prin noi promovări
21.12.2017 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Content, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Ca urmare a rezultatelor profesionale, Irina Andreea Micu, Elena Valentina Preda şi Oana Zamă au fost promovate în poziţia de Partner în cadrul STOICA & Asociaţii. În urma acestor promovări, echipa de avocaţi a STOICA & Asociaţii are acum 11 parteneri.

Irina Andreea Micu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2007. Andreea a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în 2007, Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept (România)/ Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franţa) în 2006 şi deţine o diplomă de Masterat în Dreptul afacerilor – Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene (Collège Juridique Franco-Roumain d’Etudes Européennes), promoția 2008. Andreea a participat la asistarea și reprezentarea clienţilor români și străini în litigii civile, de proprietate intelectuală cu privire, în special, la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe. A participat în cauze de concurenţă, prin asistarea clienților în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă, concentrații economice etc.) și a acordat asistență în diverse proiecte care au generat probleme de concurență. De asemenea, Andreea a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în cauze de arbitraj intern și internațional (ICC Paris).

Elena Valentina Preda este în cadrul echipei STOICA & Asociaţii din anul 2006, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în 2006 şi, în 2008, a absolvit cursurile Masteratului în Ştiinţe Penale de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Valentina a acordat asistență juridică şi a reprezentat clienţi români sau străini în litigii civile, comerciale, în procedura insolvenţei, în cauze de contencios administrativ, dreptul muncii şi în cauze arbitrale interne și internaționale. De asemenea, Valentina a asistat și a reprezentat clienți în acţiuni privind dreptul de proprietate, succesiuni, în litigii fiscale sau în contestaţii administrative, dar şi în cauze de drept penal cu privire la secretul bancar şi la diverse infracțiuni economice.

Oana Zamă s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2006, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în 2004 şi a absolvit în 2010 cursurile unui Masterat în Relații de muncă şi industriale la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Oana a participat la asistarea şi reprezentarea clienților români şi străini în litigii de contencios administrativ şi fiscal, dreptul muncii şi de dreptul concurenţei, a acordat asistenţă şi consultanţă juridică în acţiuni privind răspunderea contractuală, de restituirea a proprietăţilor imobiliare, privind regimul proprietăţii publice sau în proiecte de achiziţii publice.

De asemenea, Marius Chelaru şi Mihai Stănescu au fost promovaţi în poziţia de Managing Associate.

Marius Chelaru este avocat în cadrul STOICA & Asociaţii din anul 2011, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi deţine din 2012 un Masterat în Drept privat aprofundat de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Marius a asistat și reprezentat clienţi români și străini în litigii civile şi comerciale, în special în materia dreptului de proprietate, achiziţiilor publice, precum și în litigii de drept societar, sau de contencios administrativ.

Mihai Stănescu s-a alăturat echipei STOICA & Asociaţii din anul 2012, a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi deţine din 2012 un Masterat în Drept privat de la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. Mihai a acordat asistență juridică și a reprezentat clienţi români şi străini în numeroase litigii privind proprietatea intelectuală, privind mărcile, brevetele de invenţie, desenele şi modele industriale, concurenţa neloială sau drepturile de autor, şi în litigii de drept administrativ, fiscal (în special în industria farmaceutică).

Nu în ultimul rând, în egală măsură ca urmare a rezultatelor profesionale, Ramona Bădescu, Roxana Daskălu, Constantin Pintilie şi Mihai Trandafir au fost promovaţi în poziţia de Associate.

***

STOICA & Asociații are unul dintre cele mai puternice departamente de litigii din România, cu un portofoliu complet de soluționare a disputelor și o echipă de elită formată din litigatori și arbitri cu experiență. Firma de avocatură este cotată constant de ghidurile juridice internaționale în aria de practică „Dispute Resolution”: Legal 500, Chambers Europe au evidențiat în ultimii ani activitatea litigatorilor coordonați de Cristiana și Valeriu Stoica.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti