Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANCOM. Actualizarea unor reglementări în domeniul comunicațiilor electronice
21.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 20 decembrie 2017, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că a agreat în cadrul unei ședințe a Consiliului Consultativ revizuirea obligațiilor privind indicatorii de calitate aferenți serviciului de acces la internet, înființarea unui Punct de informare unic cu privire la infrastructura deținută de operatorii de rețea și organismele din sectorul public, precum și actualizarea obligațiilor privind transmiterea informațiilor referitoare la dezvoltarea și localizarea geografică a rețelelor publice de comunicații electronice, potrivit unui comunicat.

Astfel:
– au fost stabilite sau actualizate definițiile următorilor parametri de calitate tehnici: viteza minimă de transfer a datelor, viteza de transfer disponibilă în mod normal, viteza maximă și viteza promovată de transfer a datelor în cazul serviciilor de acces la internet furnizate prin rețele fixe, precum și valorile vitezei estimate maxime și vitezei promovate de transfer a datelor în cazul serviciilor de acces la internet furnizate prin rețele mobile;
– începând cu anul viitor, operatorii de rețea și organismele din sectorul public vor raporta online ANCOM prin intermediul unui Punct de informare unic informațiile deţinute în format electronic privind amplasarea, traseul, tipul și utilizarea actuală a infrastructurii fizice deţinute de aceştia;
– Autoritatea a actualizat formatul și modalitatea de transmitere de către furnizorii de retele publice de comunicații electronice a informațiilor privind dezvoltarea și localizarea geografică a rețelelor publice de comunicații electronice și a elementelor de infrastructură fizică asociate acestora.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.