Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

MJ. Proiect ref. implementarea unui sistem integrat de management strategic la nivelul sistemului judiciar. UPDATE: Finalizare proiect
22.01.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 21 ianuarie 2021, Ministerul Justiției a informat că în data de 21 decembrie 2020 s-a finalizat implementarea proiectului „Dezvoltarea şi implementarea unui sistem integrat de management strategic la nivelul sistemului judiciar – SIMS”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativă 2014-2020, potrivit unui comunicat.

***

Miercuri, 20 decembrie 2017, Ministerul Justiției a informat că, la data de 21 noiembrie 2017, a început proiectul „Dezvoltarea și implementarea unui sistem integrat de management strategic la nivelul sistemului judiciar – SIMS”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional „Capacitate Administrativă”, potrivit unui comunicat.

Proiectul, cu o durată de 37 luni, are ca scop eficientizarea justiției și consolidarea sistemului judiciar prin implementarea unui sistem integrat de management strategic.

Prin implementarea proiectului se urmărește:
– obținerea unui sistem integrat de management la nivelul sistemului judiciar;
– instruirea personalului din sistemul judiciar în materia managementului strategic;
– elaborarea unui document de analiză la nivel macro în vederea dezvoltării noului sistem de management al cauzelor ECRIS.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti