Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

The Times | Legal Innovation, celebra publicație britanică, premiază USCOV | Attorneys at law
21.12.2017 | JURIDICE.ro

Gala Top Inovații în Avocatura Românească 2017 a fost organizată sub egida The Times, celebrul cotidian britanic, ce are un supliment dedicat exclusiv avocaturii de business, la acest eveniment participând reprezentanți ai publicației The Times, personalități ale avocaturii din România și reprezentanți ai mediului academic și ai organelor profesionale.

La categoria RISING STAR au existat 23 de propuneri. Dintre acestea, 16 au fost ierarhizate, iar premiul a fost câștigat de către USCOV | Attorneys at law pentru ascensiunea impresionantă din anul 2017, alegerea fiind justificată prin portofoliul de clienți, experiența partenerilor, cazuistica aparte precum și palmaresul profesional.

USCOV | Attorneys at law participă în fiecare an în calitate de invitați internaționali la mese rotunde în care se prezintă și se pun în dezbatere aspecte de drept comparat la nivel legislativ și jurisprudențial, redactând articole de specialitate juridică atât în publicațiile românești, cât și internaționale, inclusiv în prestigioasa publicație International Comparative Legal Guide (ICLG).

Capacitatea de adaptare la schimbările pieței și la cerințele clienților, precum și atitudinea pozitivă cu care sunt privite acestea de către parteneri, au făcut remarcată USCOV | Attorneys at law nu doar pe piața internă de avocatură, cât și pe cea externa, fiind premiați la nivel internațional cu titlul „Mid-Sized Law Firm of the Year 2017” de către Global Legal Awards.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.