« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

The Times | Legal Innovation, celebra publicație britanică, premiază USCOV | Attorneys at law
21.12.2017 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Gala Top Inovații în Avocatura Românească 2017 a fost organizată sub egida The Times, celebrul cotidian britanic, ce are un supliment dedicat exclusiv avocaturii de business, la acest eveniment participând reprezentanți ai publicației The Times, personalități ale avocaturii din România și reprezentanți ai mediului academic și ai organelor profesionale.

La categoria RISING STAR au existat 23 de propuneri. Dintre acestea, 16 au fost ierarhizate, iar premiul a fost câștigat de către USCOV | Attorneys at law pentru ascensiunea impresionantă din anul 2017, alegerea fiind justificată prin portofoliul de clienți, experiența partenerilor, cazuistica aparte precum și palmaresul profesional.

USCOV | Attorneys at law participă în fiecare an în calitate de invitați internaționali la mese rotunde în care se prezintă și se pun în dezbatere aspecte de drept comparat la nivel legislativ și jurisprudențial, redactând articole de specialitate juridică atât în publicațiile românești, cât și internaționale, inclusiv în prestigioasa publicație International Comparative Legal Guide (ICLG).

Capacitatea de adaptare la schimbările pieței și la cerințele clienților, precum și atitudinea pozitivă cu care sunt privite acestea de către parteneri, au făcut remarcată USCOV | Attorneys at law nu doar pe piața internă de avocatură, cât și pe cea externa, fiind premiați la nivel internațional cu titlul „Mid-Sized Law Firm of the Year 2017” de către Global Legal Awards.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.