Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

The Times | Legal Innovation, celebra publicație britanică, premiază USCOV | Attorneys at law


21 decembrie 2017 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, SELECTED

Gala Top Inovații în Avocatura Românească 2017 a fost organizată sub egida The Times, celebrul cotidian britanic, ce are un supliment dedicat exclusiv avocaturii de business, la acest eveniment participând reprezentanți ai publicației The Times, personalități ale avocaturii din România și reprezentanți ai mediului academic și ai organelor profesionale.

La categoria RISING STAR au existat 23 de propuneri. Dintre acestea, 16 au fost ierarhizate, iar premiul a fost câștigat de către USCOV | Attorneys at law pentru ascensiunea impresionantă din anul 2017, alegerea fiind justificată prin portofoliul de clienți, experiența partenerilor, cazuistica aparte precum și palmaresul profesional.

USCOV | Attorneys at law participă în fiecare an în calitate de invitați internaționali la mese rotunde în care se prezintă și se pun în dezbatere aspecte de drept comparat la nivel legislativ și jurisprudențial, redactând articole de specialitate juridică atât în publicațiile românești, cât și internaționale, inclusiv în prestigioasa publicație International Comparative Legal Guide (ICLG).

Capacitatea de adaptare la schimbările pieței și la cerințele clienților, precum și atitudinea pozitivă cu care sunt privite acestea de către parteneri, au făcut remarcată USCOV | Attorneys at law nu doar pe piața internă de avocatură, cât și pe cea externa, fiind premiați la nivel internațional cu titlul „Mid-Sized Law Firm of the Year 2017” de către Global Legal Awards.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică