Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim marţi
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Ce ar fi fost dacă?
26.12.2017 | Ovidiu TOTH

Ce ar fi fost dacă unii magistraţi nu ar fi coborât (şi) în faţa sediilor în care îşi desfăşoară activitatea şi s-ar fi auzit doar vocea – fermă şi argumentată – a autorităţii care trebuie să garanteze independența sistemului judiciar, acompaniată – fără excese şi interese obscure – de cea a asociaţiilor profesionale? Dacă am fi uzitat  – ceea ce s-a şi întâmplat în cele din urmă – doar de pârghiile legale după care putem acţiona?

Ce ar fi fost dacă în Parlament nu s-ar fi jucat un vodevil ieftin şi de la tribuna sa ar fi răsunat discursuri care să-i facă mândri pe un Iorga sau pe un Titulescu, acolo de unde ne privesc?

Ce ar fi fost dacă mediul online nu ar fi fost inundat de postări injurioase şi nedemne?

Civilitatea a devenit desuetă de la un anumit scrutin încoace! Hmm..

Crăciun fericit tuturor şi Dumnezeu să binecuvânteze nu doar America!

Judecător Ovidiu Toth
Tribunalul Alba


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.