JURIDICE.ro
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor a facilităților de documentare juridică oferite avocaților din Baroul București de către JURIDICE.ro

22.12.2017 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității astăzi, 22 decembrie 2017, următorul comunicat, pe care îl reproducem integral:

Proiect 2018: continuă demersurile pentru accesul avocaților la documentarea juridică în sistem on line

UNBR se preocupă în mod constant de încurajarea și asigurarea accesului avocaților la resursele de documentare juridică (detalii aici).

Avocații din Baroul București beneficiază de o reducere de 40% pentru membershipul de documentare juridică JURIDICE.ro, care asigură accesul la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor organizate de Societatea de Științe Juridice (detalii aici).

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice, unul dintre partenerii importanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Facilitatea oferită exclusiv avocaților din Baroul București este încurajatoare!

Pentru ca toți membrii Corpului profesional să beneficieze de această facilitate, ea poate fi extinsă pentru avocații din toate barourile, la solicitarea acestora, inclusiv prin implicarea UNBR (subl. JURIDICE.ro).

* * *

Nota JURIDICE.ro: În urma încheierii la data de 2 noiembrie 2017 a unui protocol între Baroul București și Societatea de Științe Juridice, avocații din București beneficiază de avantaje semnificative în ceea ce privește documentarea juridică:
reducere de 35% pentru orice evenimente juridice cu taxă de participare, cu acordarea de 1 punct de pregătire profesională pentru fiecare oră fizică;
reducere de 40% pentru membership documentare juridică care asigură acces la înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor juridice) cu acordarea de 20 de puncte/an de pregătire profesională pentru avocați.

* Pentru detalii pe site-ul Baroului București click aici

* Pentru detalii cu privire la Membership documentare juridică click aici


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan