JURIDICE.ro
JURIDICE

UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor a facilităților de documentare juridică oferite avocaților din Baroul București de către JURIDICE.ro
22.12.2017 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității astăzi, 22 decembrie 2017, următorul comunicat, pe care îl reproducem integral:

Proiect 2018: continuă demersurile pentru accesul avocaților la documentarea juridică în sistem on line

UNBR se preocupă în mod constant de încurajarea și asigurarea accesului avocaților la resursele de documentare juridică (detalii aici).

Avocații din Baroul București beneficiază de o reducere de 40% pentru membershipul de documentare juridică JURIDICE.ro, care asigură accesul la transmisiunile live, înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor organizate de Societatea de Științe Juridice (detalii aici).

JURIDICE.ro este un proiect al Societății de Științe Juridice, unul dintre partenerii importanți ai Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Facilitatea oferită exclusiv avocaților din Baroul București este încurajatoare!

Pentru ca toți membrii Corpului profesional să beneficieze de această facilitate, ea poate fi extinsă pentru avocații din toate barourile, la solicitarea acestora, inclusiv prin implicarea UNBR (subl. JURIDICE.ro).

* * *

Nota JURIDICE.ro: Avocații din Baroul București, Baroul Ilfov, Baroul Dolj, Baroul Timiș, Baroul Sibiu și Baroul Prahova beneficiază de avantaje semnificative în ceea ce privește documentarea juridică:
reducere de 35% pentru orice evenimente juridice cu taxă de participare, cu acordarea de 1 punct de pregătire profesională pentru fiecare oră fizică;
reducere de 40% (raportat la membership standard) cu acordarea de 20 de puncte/an de pregătire profesională pentru avocații care accesează înregistrările video și transcripturile conferințelor și dezbaterilor juridice (membership gold).

* Pentru detalii cu privire la Membership documentare juridică click aici

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.