Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANPC. Rezultatele unor acțiuni de control
29.12.2017 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Joi, 28 decembrie 2017, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a informat că, în perioada 15-29 noiembrie 2017, a desfășurat o acțiune de verificare a respectării prevederilor legale privind siguranța jucăriilor, inclusiv la comerțul online, potrivit unui comunicat.

Ca urmare a neregulilor constatate, s-au aplicat amenzi în valoare de 1.190.300 lei, avertismente, precum și măsuri de oprire temporară sau definitivă de la vânzare a unor produse care nu respectau normele legale în vigoare.

Totodată, ANPC a informat că, în cadrul unei operațiuni privind verificarea modului în care sunt aplicate prevederile legale referitoare la comercializarea uleiului de măsline, care s-a desfășurat la nivelul lunii octombrie 2017, au fost descoperite nereguli la 223 de operatori economici din totalul de 459 verificați, potrivit unui al doilea comunicat.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate