« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Arbitraj
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Powered by POPOVICI NIŢU STOICA & ASOCIAŢII. Official partner: Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Noile Reguli de procedură arbitrală ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României
02.01.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Arbitraj, Drept comercial, Litigii, Selected | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

La data de 1 ianuarie 2018 au intrat în vigoare noile reguli de procedură ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României, adoptate de Colegiul Curții în luna noiembrie 2017.

Noile reguli vin în sprijinul mediului de afaceri. Ele sunt menite să îmbunătățească funcționarea arbitrajului comercial, fiind în acord cu cele mai bune practici europene și internaționale în materie.
Regulile de procedură arbitrală
Normele privind taxele și cheltuielile arbitrale
Regulamentul privind organizarea și funcționarea Curții de Arbitraj
Regulamentul Colegiului Curții de Arbitraj

Website-ul arbitration.ccir.ro cuprinde toate informațiile cu privire la activitatea Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

SECȚIUNEA ARBITRAJ a JURIDICE.ro este dezvoltată în parteneriat cu Curtea de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD