Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Academia Română și Primăria Municipiului Iași au semnat un acord de parteneriat instituțional

09.01.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 9 ianuarie 2018, Academia Română și Primăria Municipiului Iași au semnat un protocol de colaborare, potrivit unui comunicat.

Acordul va instituționaliza colaborarea dintre Academia Română și Primăria Municipiului Iași, așa încât vor fi concretizate inițiativele comune legate de marcarea Centenarului Primului Război Mondial și al Marii Uniri, precum și împlinirea a 100 de ani de la momentul în care orașul Iași a fost Capitală de Război (1916-1918).

Cele două instituții își propun organizarea unor evenimente culturale, precum și publicarea unor lucrări științifice de sinteză, în colecțiile „Civilizația românească“ și „Basarabica“ ale Academiei Române.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership