Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Consiliul de Mediere. Invitație oficială ref. organizarea unui eveniment internațional. UPDATE: Acceptare invitație. Pregătiri. Desfășurarea evenimentului
25.04.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

25 aprilie 2018: Marți, 24 aprilie 2018, Consiliul de Mediere a informat că lucrările celei de-a treia ediții a conferinței internaționale SEE Network of Associations of Mediators, eveniment organizat la București la invitația Consiliului de Mediere în cinstea Centenarului Marii Uniri, au debutat cu cuvântul de deschidere adresat de Mugur Bogdan Mitroi, președintele CM, potrivit unui comunicat.

În discursul său, Mugur Bogdan Mitroi a vorbit despre progresele medierii la nivel european, datorate, în principal, reglementărilor europene (Acquis comunitar), reglementări ce trebuie adaptate în cel mai scurt timp și în legislațiile naționale ale statelor membre restante.

În cadrul evenimentului, la care participă reprezentanți ai mediatorilor și sistemelor judiciare din nouă state europene, vor lua cuvântul Zeno Daniel Șuștac, vicepreședinte CM, și Anca Iacob, membru în Comisia Permanentă.

La eveniment mai participă, din partea Consiliului de Mediere, alții doi membri ai Comisiei Permanente, respectiv Ion Dedu și Gabriela Ichim.

***

14 martie 2018: Marți, 13 martie 2018, Consiliul de Mediere a informat că a primit draftul agendei celei de-a treia ediții a conferinței internaționale SEE Network of Associations of Mediators, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

Conform programului, conferința internațională va fi extinsă cu o nouă întâlnire a Grupului de Lucru în domeniul Justiției, eveniment ce va avea loc în ziua de 25 aprilie 2018.

***

22 februarie 2018: Miercuri, 21 februarie 2018, Consiliul de Mediere a informat că au început pregătirile în vederea organizării celei de-a treia ediții a conferinței internaționale SEE Associations of Mediators Network, la data de 24 aprilie, în București, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, Președinte.

La nivelul Consiliului de Mediere s-a constituit un comitet de contact permanent cu partenerii internaționali organizatori ai evenimentului, comunicarea fiind asigurată de către Felix Ciocan, specialist în relații publice.

***

23 ianuarie 2018: Luni, 22 ianuarie 2018, Consiliul de Mediere a informat că forumul internațional „SEE Network of Associations of Mediators”, ediția a treia, se va desfășura la București, ca urmare a acceptării invitației în acest sens de catre organizatori, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

Evenimentul, a cărui durată va fi de două zile, va aduce laolaltă peste 30 de reprezentanți ai ministerelor de Justiție și ai organismelor reprezentative ale mediatorilor din țările afiliate acestei structuri de lucru multistatale.

***

12 ianuarie 2018: Joi, 11 ianuarie 2018, Consiliul de Mediere a informat că a înaintat invitația oficială pentru ca România să găzduiască cea de-a treia ediție a forumului internațional „SEE Network of Associations of Mediators”, potrivit unui comunicat semnat de Mugur Bogdan Mitroi, președinte.

SEE Network of Associations of Mediators își propune să devină cea mai importantă structură comună de lucru în vederea promovării  intereselor profesiei de mediator în Sud-Estul Europei. Evenimentele SEE Network of Associations of Mediators sunt finanțate integral de către Comisia Europeană.

Invitația a fost transmisă de către Gabriela Ichim și Anca Iacob, membrii în Comisia Permanentă a Consiliului de Mediere.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti