Internaţional (Juridice din lumea largă)
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Pledăm în favoarea elaborării unui cadru financiar multianual simplificat

12.01.2018 | JURIDICE.ro

Joi, 11 ianuarie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a informat că  Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene a participat la conferința la nivel înalt cu tema „Perspective pentru viitorul nostru – Elaborarea cadrului financiar multianual“, organizată de Comisia Europeană în pregătirea dezbaterii de către Colegiul comisarilor a politicii pe termen lung în ceea ce privește bugetul Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

Victor Negrescu: „Pledăm în favoarea elaborării unui cadru financiar multianual simplificat, transparent și flexibil, care să confere predictibilitate în atingerea obiectivelor pe termen lung ale Uniunii Europene. În acest sens, susținem menţinerea unor alocări financiare adecvate pentru politica de coeziune şi politica agricolă comună, care şi-au demonstrat capacitatea de se adapta circumstanțelor în continuă schimbare, precum şi eficiența în oferirea unui răspuns adecvat cerințelor și așteptărilor cetățenilor.

În calitate de viitoare Președinție a Consiliului Uniunii Europene, România intenționează promovarea unui dialog consolidat cu toate statele membre și cu instituțiile europene, în vederea atingerii unui acord politic echilibrat pe acest dosar deosebit de important în definirea viitorului Uniunii Europene. Astfel, pe lângă participarea activă la dezbaterile de la Bruxelles, România va realiza un non-paper de poziție privind cadrul financiar multianual post-2020 și va organiza, în perioada următoare, mai multe conferințe în țară și străinătate pentru a-și prezenta viziunea și obiectivele pe acest subiect.


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.