CyberlawDrept civilDrept constituţionalUEBusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporate
ComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Microsoft va cripta end-to-end conversațiile pe Skype

15.01.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Microsoft a anunțat că va aduce criptare end-to-end pe Skype, prin intermediul unui parteneriat cu Open Whisper Systems, potrivit theinquirer.net.

Noua funcție, numită Skype Private Conversations, va cripta apelurile audio și conversațiile text, împreună cu imaginile, fisierele audio și video transmise prin intermediul serviciului.

Signal, într-o postare pe blog: „La Signal, obiectivul nostru este acela de a face comunicarea privată simpla și omniprezentă, cu sute de milioane de utilizatori activi. Skype este una dintre cele mai populare aplicații din lume și suntem încântați că Private Conversations în Skype va permite mai multor utilizatori să beneficieze de avantajul criptării puternice a Signal Protocol pentru comunicații sigure.

Ellen Kilbourne, manager program Skype Insider: „Puteți încerca funcția prin selectarea New Private Conversation din meniul de compunere sau din profilul destinatatului. După ce destinatarul acceptă invitația dumneavoastră, toate apelurile și mesajele din conversație vor fi criptate end-to-end până când veți decide să incheiați sesiunea„.

Microsoft plănuiește o lansare completă a Skype Private Conversations în cursul anului 2018, căci acum este disponibil pentru testare, prin descarcarea și instalarea versiunii Skype Insider 8.13.76.8 pentru Android, iOS, Linux, Mac și Windows.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.