Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BONDOC & ASOCIAȚII și-a extins echipa prin cooptarea lui Cosmin Stăvaru ca partener

15.01.2018 | JURIDICE.ro

Cosmin Stavaru are peste 13 ani de experienta in avocatura de afaceri, asistand de-a lungul carierei sale investitori privati, corporatii locale si internationale, fonduri de investitii si clienti institutionali in tranzactii majore, cu precadere in domeniile imobiliar, PPP, comercial, energie/resurse naturale si corporate/fuziuni si achizitii.

Lucian Bondoc, Managing Partner al firmei: “De la admiterea cu multi ani in urma pe primul loc la Facultatea de Drept cand a optat pentru un drum in domeniul juridic, urmand evolutia ulterioara pana la modul de gestionare a dosarelor in prezent si portofoliul de experienta si clienti, Cosmin a reflectat un profil la care BONDOC & ASOCIATII tine mult, cel al unui profesionist de top, tipologie la care ne raportam in managementul echipei. Suntem increzatori in sinergiile pe care venirea lui le va genera. Cosmin ni se alatura ca avocat asociat urmand sa intareasca si mai mult departamentele imobiliar/constructii, drept societar/comercial si energie/resurse naturale.”

Cosmin Stavaru: „Ma alatur cu entuziasm si incredere echipei BONDOC & ASOCIATII, o echipa foarte puternica, sofisticata si dinamica de avocati. BONDOC & ASOCIATII este una dintre foarte putinele firme capabile sa gestioneze cu succes proiecte de o mare anvergura și complexitate în toate domeniile si firma de avocatura cu cea mai rapida crestere din piata in ultimii ani. Am convingerea ca voi contribui la mentinerea acestui trend, in beneficiul direct al clientilor pe care ii vom asista”.

Cosmin Stavaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene in anul 2004, detine o diploma in Drept international si drepturile omului de la Universitatea Robert Schuman din Strasbourg si este membru in Baroul Bucuresti. Inainte de a se alatura firmei BONDOC & ASOCIATII, Cosmin a fost partener in cadrul Bulboaca si Asociatii.

BONDOC & ASOCIATII este o societate de avocatura din primul esalon, care acopera ansamblul spectrului de servicii juridice. Echipa BONDOC & ASOCIATII a continuat sa se extinda rapid si in ultima perioada. Firma a cooptat 5 avocati colaboratori in septembrie 2017 si 1 avocat colaborator la inceputul lunii ianuarie, care au intarit practicile de Banking&Finance, Corporate/M&A, Regulatory, IT&C/Data Privacy, Real Estate si Litigii. Marea majoritate a celor peste 40 de avocati au studiat si in strainatate si asista frecvent cu privire la proiecte complexe.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.