Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Flux informații, SELECTED

BONDOC & ASOCIAȚII și-a extins echipa prin cooptarea lui Cosmin Stăvaru ca partener

15 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

Cosmin Stavaru are peste 13 ani de experienta in avocatura de afaceri, asistand de-a lungul carierei sale investitori privati, corporatii locale si internationale, fonduri de investitii si clienti institutionali in tranzactii majore, cu precadere in domeniile imobiliar, PPP, comercial, energie/resurse naturale si corporate/fuziuni si achizitii.

Lucian Bondoc, Managing Partner al firmei: “De la admiterea cu multi ani in urma pe primul loc la Facultatea de Drept cand a optat pentru un drum in domeniul juridic, urmand evolutia ulterioara pana la modul de gestionare a dosarelor in prezent si portofoliul de experienta si clienti, Cosmin a reflectat un profil la care BONDOC & ASOCIATII tine mult, cel al unui profesionist de top, tipologie la care ne raportam in managementul echipei. Suntem increzatori in sinergiile pe care venirea lui le va genera. Cosmin ni se alatura ca avocat asociat urmand sa intareasca si mai mult departamentele imobiliar/constructii, drept societar/comercial si energie/resurse naturale.”

Cosmin Stavaru: „Ma alatur cu entuziasm si incredere echipei BONDOC & ASOCIATII, o echipa foarte puternica, sofisticata si dinamica de avocati. BONDOC & ASOCIATII este una dintre foarte putinele firme capabile sa gestioneze cu succes proiecte de o mare anvergura și complexitate în toate domeniile si firma de avocatura cu cea mai rapida crestere din piata in ultimii ani. Am convingerea ca voi contribui la mentinerea acestui trend, in beneficiul direct al clientilor pe care ii vom asista”.

Cosmin Stavaru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene in anul 2004, detine o diploma in Drept international si drepturile omului de la Universitatea Robert Schuman din Strasbourg si este membru in Baroul Bucuresti. Inainte de a se alatura firmei BONDOC & ASOCIATII, Cosmin a fost partener in cadrul Bulboaca si Asociatii.

BONDOC & ASOCIATII este o societate de avocatura din primul esalon, care acopera ansamblul spectrului de servicii juridice. Echipa BONDOC & ASOCIATII a continuat sa se extinda rapid si in ultima perioada. Firma a cooptat 5 avocati colaboratori in septembrie 2017 si 1 avocat colaborator la inceputul lunii ianuarie, care au intarit practicile de Banking&Finance, Corporate/M&A, Regulatory, IT&C/Data Privacy, Real Estate si Litigii. Marea majoritate a celor peste 40 de avocati au studiat si in strainatate si asista frecvent cu privire la proiecte complexe.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică