Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Cluj. Adunarea Generală Ordinară de alegere a organelor de conducere – 25 martie 2018. UPDATE: Candidaturile depuse. Prelungire termen. Noile candidaturi
05.03.2018 | JURIDICE.ro

5 martie 2018: Vineri, 2 martie 2018, Baroul Cluj a publicat liste cuprinzând candidaturile înregistrate pentru mandatul de membru în comisia de cenzori și pentru mandatul de membru în comisia de disciplină după prelungirea termenului, potrivit unui comunicat semnat de avocat Mircea Pop, Decan.

:: Candidaturi comisia de cenzori
:: Candidaturi comisia de disciplină
:: Anunț contestații

***

28 februarie 2018: Marți, 27 februarie 2018, având în vedere situația creată prin necompletarea în termenul prevăzut de Regulamentul pentru alegerea organelor de conducere ale Baroului Cluj adoptat prin Decizia nr.1/15.01.2018 a candidaturilor necesare pentru completarea numărului de locuri eligibile și/sau supleanți pentru mandatul de membru în comisia de cenzori a Baroului Cluj, respectiv pentru mandatul de membru în comisia de disciplină a Baroului Cluj, Consiliul Baroului Cluj a adoptat Hotararea nr.37/27.02.2018, potrivit unui comunicat semnat de avocat Mircea Pop, Decan.

:: Hotărârea

***

26 februarie 2018: Vineri, 23 februarie 2018, Baroul Cluj a publicat Regulament pentru desemnarea delegaților Baroului Cluj la Congresul Avocaților 2018, termenul limită pentru depunerea candidaturilor fiind 9 martie 2018, potrivit unui comunicat.

Totodată, Baroul Cluj a publicat și listele candidaturilor depuse pentru funcțiile elective din cadrul Baroului Cluj și Filialei Cluj a Casei de Asigurări a Avocaților.

Contestațiile pot fi depuse până la data de 2 martie 2018, potrivit unui comunicat semnat de avocat Mircea Pop, Decan.

:: Candidaturi pentru funcția de Decan
:: Candidaturi pentru Consiliu
:: Candidaturi pentru comisia de disciplină
:: Candidaturi pentru comisia de cenzori

În cazul candidaturilor depuse pentru Filiala Cluj a CAA, contestațiile pot fi depuse până la data de 1 martie 2018, potrivit unui comunicat semnat de avocat Constantin Eugen Iordăchescu, președinte.

:: Candidaturi consiliul de administrație
:: Candidaturi comisia de cenzori

****

16 ianuarie 2018: Baroul Cluj a informat că Adunarea generală ordinară de alegere a organelor de conducere a Baroului Cluj va avea loc în data de 25 martie 2018, ora 10:00, potrivit unui comunicat semnat de avocat Mircea Pop, Decan.

În cazul în care Adunarea generală nu este legal constituită la data primei convocări, Consiliul Baroului Cluj convoacă o a doua adunare miercuri, 28 martie 2018, ora 10:00.

Absența nejustificată a avocaților constituie abatere disciplinară.

Totodată, în același context va avea loc si Adunarea generală ordinară de alegere a organelor de conducere a filialei Cluj a Casei de Asigurări a Avocaților, potrivit unui al doilea comunicat.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.