Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ANI. Aproape 9000 de proceduri de achiziție publică, analizate prin sistemul informatic PREVENT


19 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Joi, 18 ianuarie 2018, Agenția Națională de Integritate a informat că, în ultimele șase luni ale anului 2017, a analizat, prin intermediul sistemului informatic PREVENT, în vederea prevenirii conflictului de interese, un număr de 8896 de proceduri de achiziție publică cu o valoare totală de 24,7 miliarde lei, potrivit unui comunicat.

În analiza PREVENT au fost luate în considerare 1430 de autorități contractante, 8570 de operatori economici și 132619 de persoane, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai ofertanților.

Totodată, PREVENT a emis în aceeași perioadă opt avertismente de integritate în ceea ce privește posibile încălcări ale legislației privind conflictul de interese în achiziții publice. În 7 dintre cele 8 cazuri notificate de sistem, conducătorii autorităților contractante au eliminat cauzele care generau potențiale conflicte de interese.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică