Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANI. Aproape 9000 de proceduri de achiziție publică, analizate prin sistemul informatic PREVENT
19.01.2018 | JURIDICE.ro


Joi, 18 ianuarie 2018, Agenția Națională de Integritate a informat că, în ultimele șase luni ale anului 2017, a analizat, prin intermediul sistemului informatic PREVENT, în vederea prevenirii conflictului de interese, un număr de 8896 de proceduri de achiziție publică cu o valoare totală de 24,7 miliarde lei, potrivit unui comunicat.

În analiza PREVENT au fost luate în considerare 1430 de autorități contractante, 8570 de operatori economici și 132619 de persoane, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai ofertanților.

Totodată, PREVENT a emis în aceeași perioadă opt avertismente de integritate în ceea ce privește posibile încălcări ale legislației privind conflictul de interese în achiziții publice. În 7 dintre cele 8 cazuri notificate de sistem, conducătorii autorităților contractante au eliminat cauzele care generau potențiale conflicte de interese.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate