Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Chestionar cu privire la Regulamentul Bruxelles I bis


19 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Universitatea Erasmus din Rotterdam, Institutul Asser și Institutul Leibniz (Țările de Jos) colaborează în cadrul unui proiect ce vizează analiza modului în care Regulamentul Bruxelles I bis este aplicat după câțiva ani de la intrarea sa în vigoare.

Acest proiect de cercetare este finanțat de Comisia Europeană.

Cercetarea are ca punct central analiza modului în care noile reguli stabilite de Regulamentul Bruxelles I bis privind competența judiciară, recunoașterea și executarea hotărârilor în materie civilă și comercială funcționează în practică.

Un chestionar a fost creat cu privire la amendamentele introduse de nou regulament. Acesta este disponibil în engleză, franceză, germană, și olandeză. Completarea chestionarului durează aproximativ 10 minute.

Vă invităm să răspundeți la aceste întrebări ori să aduceți acest demers la cunoștința altor colegi.

:: Chestionarul

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii