TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul JD Norman Industries Inc la achiziția REGE Automative Brașov

22.01.2018 | JURIDICE.ro

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul american de componente metalice pentru domeniul industrial și în special auto JD Norman Industries Inc. în legătură cu toate aspectele de lege română privind achiziția REGE Automative Brașov, în cadrul unei tranzacții semnate la sfârșitul anului trecut și finalizată cu succes la începutul anului 2018. Tranzacția a vizat participațiile grupului REGE în mai multe tări, inclusiv Germania și România, implicand și numeroși consultanți din afara României.

Documentele de achiziție au avut o complexitate deosebită, pe fondul unei structuri a tranzacției care a îmbinat transferul de active cu transferul de părți sociale și incidența unor elemente de insolvență.

Tranzacția a implicat și accesarea unei finanțări internaționale de valoare semnificativă, BONDOC ȘI ASOCIAȚII asistând, de asemenea, cu privire la aspectele de lege romînă ale acesteia.


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.