TOP LEGAL
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Avocaţii din Baroul Bucureşti, Baroul Ilfov şi Baroul Dolj beneficiază de 40% reducere. UNBR încurajează extinderea la nivelul tuturor barourilor. Executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM beneficiază de 20% reducere.
Print Friendly, PDF & Email

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul JD Norman Industries Inc la achiziția REGE Automative Brașov

22 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul american de componente metalice pentru domeniul industrial și în special auto JD Norman Industries Inc. în legătură cu toate aspectele de lege română privind achiziția REGE Automative Brașov, în cadrul unei tranzacții semnate la sfârșitul anului trecut și finalizată cu succes la începutul anului 2018. Tranzacția a vizat participațiile grupului REGE în mai multe tări, inclusiv Germania și România, implicand și numeroși consultanți din afara României.

Documentele de achiziție au avut o complexitate deosebită, pe fondul unei structuri a tranzacției care a îmbinat transferul de active cu transferul de părți sociale și incidența unor elemente de insolvență.

Tranzacția a implicat și accesarea unei finanțări internaționale de valoare semnificativă, BONDOC ȘI ASOCIAȚII asistând, de asemenea, cu privire la aspectele de lege romînă ale acesteia.


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.