Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul JD Norman Industries Inc la achiziția REGE Automative Brașov

22.01.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a asistat producătorul american de componente metalice pentru domeniul industrial și în special auto JD Norman Industries Inc. în legătură cu toate aspectele de lege română privind achiziția REGE Automative Brașov, în cadrul unei tranzacții semnate la sfârșitul anului trecut și finalizată cu succes la începutul anului 2018. Tranzacția a vizat participațiile grupului REGE în mai multe tări, inclusiv Germania și România, implicand și numeroși consultanți din afara României.

Documentele de achiziție au avut o complexitate deosebită, pe fondul unei structuri a tranzacției care a îmbinat transferul de active cu transferul de părți sociale și incidența unor elemente de insolvență.

Tranzacția a implicat și accesarea unei finanțări internaționale de valoare semnificativă, BONDOC ȘI ASOCIAȚII asistând, de asemenea, cu privire la aspectele de lege romînă ale acesteia.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week