TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Arbitrajul este cea mai elegantă, modernă și flexibilă modalitate de a soluționa un litigiu de business
26.01.2018 | Bazil OGLINDĂ


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice
Bazil Oglindă

Bazil Oglindă

Dacă sunt îndeplinite condițiile, măsurile asigurătorii dispuse în cadrul arbitrajului pot salva business-ul. Uneori executarea unei scrisori de garanție poate să însemne insolvență sau nu, ceea ce înseamnă viață sau moarte pentru business-ul tau. Arbitrajul este, și din punctul acesta de vedere, poate cea mai adaptată, cea mai elegantă, modernă și flexibilă modalitate de a soluționa un litigiu de business.

Av. conf. univ. dr. Bazil Oglindă, Vicepreședinte CURTEA DE ARBITRAJ COMERCIAL INTERNAȚIONAL de pe lângă CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A ROMÂNIEI, Managing Partner OGLINDĂ & ASOCIAȚII

* Opinie susținută în cadrul dezbaterii Noutăți absolute în Regulile de procedură ale Curții de Arbitraj de pe lângă CCIR, ediția 165, organizată de Societatea de Științe Juridice (SSJ).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate