Secţiuni » Articole
Articole autoriRNSJESSENTIALSStudiiOpiniiInterviuriPovestim cărţi
Opinii

Arbitrajul este cea mai elegantă, modernă și flexibilă modalitate de a soluționa un litigiu de business
26.01.2018 | Bazil OGLINDĂ

JURIDICE - In Law We Trust
Bazil Oglindă

Bazil Oglindă

Dacă sunt îndeplinite condițiile, măsurile asigurătorii dispuse în cadrul arbitrajului pot salva business-ul. Uneori executarea unei scrisori de garanție poate să însemne insolvență sau nu, ceea ce înseamnă viață sau moarte pentru business-ul tau. Arbitrajul este, și din punctul acesta de vedere, poate cea mai adaptată, cea mai elegantă, modernă și flexibilă modalitate de a soluționa un litigiu de business.

Av. conf. univ. dr. Bazil Oglindă, Vicepreședinte CURTEA DE ARBITRAJ COMERCIAL INTERNAȚIONAL de pe lângă CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE A ROMÂNIEI, Managing Partner OGLINDĂ & ASOCIAȚII

* Opinie susținută în cadrul dezbaterii Noutăți absolute în Regulile de procedură ale Curții de Arbitraj de pe lângă CCIR, ediția 165, organizată de Societatea de Științe Juridice (SSJ).PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.