Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Burse Rotary Academia
23.01.2018 | Irina RÎMARU


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Vineri, 19 ianuarie 2018, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a anunțat că începând cu anul universitar 2018-2019 studenților le poate fi acordată o bursă de studiu de 10.000 lei/student/an, potrivit uaic.ro.

Beneficiari vor fi studenții care au o situație școlară excelentă, dar nu dețin mijloace financiare suficiente pentru a urma o facultate.

Mecanismele de selecție a studenților, de acordare a burselor, de gestionare a criteriilor de eligibilitate pe toată durata de desfășurare a proiectului, precum și mecanismele de control și monitorizare vor fi realizate de Rotary Club Iași Curtea Domnească, în colaborare cu UAIC.

Irina Rîmaru

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate