CyberlawDrept civilDrept constituţionalUEBusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporate
ComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalIPTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
MARES DANILESCU MARES
Print Friendly, PDF & Email

Tudorel Toader şi Marieta Safta au participat la JAI

29.01.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 26 ianuarie 2018, prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul Justiției, și conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, au participat la reuniunea Consiliului Justiție și Afaceri Interne (JAI), organizată la Sofia, sub mandatul președinției bulgare a Consiliului Uniunii Europene, potrivit unui comunicat.

S-au purtat discuţii cu privire la:
– relaţia Parchetului European (EPPO) cu alte instituții, agenții și organisme ale Uniunii Europene, între care EUROJUST, EUROPOL și OLAF
– modalităţile optime pentru avansarea negocierilor privind reformarea Regulamentului (CE) nr. 2201/2003 al Consiliului privind competența, recunoașterea și executarea hotărârilor în materie matrimonială și în materia autorității părintești și privind răpirea internațională de copii (Regulamentul Bruxelles II bis)
– aspecte relevante cu privire la inteligența artificială și robotică, din perspectiva justiției, în contextul ultimelor evoluții tehnologice în domeniu, care produc un impact semnificativ, pe multiple niveluri (discutate la dejunul de lucru).


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.