Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Ilfov. Deces avocați
29.01.2018 | JURIDICE.ro

Luni, 29 ianuarie 2018, Baroul Ilfov a transmis condoleanțe ca urmare a decesului av. Andreea Tinca și av. Sanda Cuculis, potrivit unui comunicat.

Av. Andreea Tinca se află înhumată la Cimitirul Voluntari.

Corpul neînsuflețit al av. Sanda Cuculis va fi depus la capela bisericii Șerban Voda din Strada Petre Țuțea 1, sector 4, București, începând cu data de 30 ianuarie 2018, ora 13:00, înmormântarea urmând a avea loc la cimitirul Progresul în data de 1 februarie 2018, la ora 11:00.

Totodată, mesaje de condoleanțe ocazionate de decesul av. Sanda Cuculis au fost transmise și de Baroul Tulcea și Baroul București.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!






JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.