Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul Timiș. Desfășurarea Ședinței solemne dedicate împlinirii a 143 de ani de la atestare


29 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați, Flux informații

Duminică, 28 ianuarie 2018, Baroul Timiș a publicat detalii cu privire la modul de desfășurare a Ședinței solemne a Consiliului Baroului Timiș, prilejuită de împlinirea a 143 de ani de la atestarea Baroului Timiș, potrivit unui comunicat semnat de av. dr. Sergiu I. Stănilă, Decan.

Evenimentul s-a desfășurat la data de 26 ianuarie 2018.

Au acceptat invitația de a participa la acest eveniment av. Cristina Gheorghe, Decan al Baroului Brașov și vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România,conf. univ. dr. av. Petruț Ciobanu, prodecan al Baroului București și vicepreședinte UNBR, prof. univ. dr. Zoran Pavlovic, Avocatul Poporului Provinciei Voivodina, prof. univ. dr. av. Lucian Bercea, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, conf. univ. dr. av. Raluca Bercea, director al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, Centrul Teritorial Timișoara, judecător Marian Bratiș, vicepreședinte al Curții de Apel Timișoara, procuror Ion Brașoveanu, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, executor judecătoresc Cristian Mihai Jurchescu, președintele Camerei Executorilor Judecătorești de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Nicolae Cîrstea, președintele Grupului Universul Juridic.

În cadrul Ședinței solemne, Consiliul Baroului Timiș a acordat Diploma de Decan de Onoare al Baroului Timiș, av. Ioan Hampu, Decan al Baroului Timiș în mandatele 1996-2000 și, respectiv, 2000-2004, av. Lazăr Gruneanțu, Decan al Baroului Timiș în mandatele 2004-2008 și, respectiv, 2008-2012 și av. Valeriu Răuță, Decan al Baroului Timiș în mandatul 2012-2016.

De asemenea, pentru prima dată organizată în această formă solemnă, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului profesional de către avocații stagiari care au promovat examenul de admitere în profesia de avocat sesiunea septembrie 2017 și au fost acordate diplome și premii avocaților care au obținut rezultate deosebite la examenul de absolvire a INPPA, Centrul Teritorial Timișoara, sesiunea noiembrie 2017.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică