Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Măsuri de reorganizare a administrației publice centrale, adoptate de Guvern
31.01.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Miercuri, 31 ianuarie 2018, Guvernul României a adoptat o serie de măsuri privind reorganizarea administrației publice centrale, potrivit unui comunicat.

Astfel, prin reorganizarea Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, au fost înființate două ministere, respectiv Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Fondurilor Europene.

Totodată, Secretariatul General al Guvernului va prelua de la Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social structurile și activitățile, cu excepția celei din domeniul dialogului social, care va fi preluată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Alte modificări vizează:
– trecerea Administrației Rezervației Biosferei ”Delta Dunării” din subordinea Secretariatului General al Guvernului în subordinea Ministerului Mediului;
– trecerea Comisiei Naționale de Prognoză din subordinea Ministerului Finanțelor Publice în subordinea Secretariatului General al Guvernului;
– trecerea Agenției pentru Agenda Digitală a României din subordinea Guvernului în subordinea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate