Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Patru avocați din echipa BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII I The Counsel au fost promovați


31 ianuarie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, SELECTED

La 1 ianuarie 2018, patru din avocații BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII | The Counsel au fost promovați: Cristiana Mic-Soare a devenit Counsel, iar Gabriela Olteanu, Diana Ștețiu și Mădălina Cristea au devenit Managing Associates.

Abordarea pragmatică și entuziasmul cu care construiesc succesul pentru clienți și pentru membrii echipei sunt remarcabile, iar BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII | The Counsel se bucură să le aibă „on board”.

Cristiana Mic Soare, Counsel, a dobândit experiență semnificativă în coordonarea echipelor în special în proiecte mari de real estate și fuziuni & achiziţii, iar clienții o laudă pentru viziunea inovatoare fără de care unele proiecte nu s-ar fi realizat.

Gabriela Olteanu, Managing Associate, a reprezentat clienții BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII | The Counsel în dispute complexe în fața instanțelor naționale și tribunalelor de arbitraj, inclusiv în litigii de nișă în care modul de gândire și abordarea creativă au fost esențiale pentru reușită.

Diana Ștețiu, Managing Associate, a contribuit la finalizarea cu succes a proiectelor de fuziuni și achiziții complexe derulate în anul 2017 prin rigoarea tehnică din punct de vedere juridic și deschiderea cu care caută (și găsește) soluții.

Mădălina Cristea, Managing Associate, este apreciată de către clienți pentru modul rapid și eficient în care dezleagă problemele și oferă planul de acțiune, obținând reușite în litigii delicate în fața instanțelor.

BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII | The Counsel are în prezent 21 de avocați dinamici, agili și curajoși ce provin din societăți internaționale și românești de top, care împărtășesc aceeași cultură și oferă un advice pragmatic și creativ, orientat către rezultat, în ariile de practică în care sunt specializați: Dreptul Energiei, Dreptul Societăților / Fuziuni și Achiziții, Dreptul Concurenței, Digital Business, Dreptul Muncii, Litigii și Arbitraj, Drept Imobiliar, Drept Penal al Afacerilor.

Înfiinţată la începutul anului 2016 de către Ştefan Botezatu (Managing Partner) şi Laura Estrade (Partner), BOTEZATU ȘI ASOCIAȚII | The Counsel a devenit într-un timp foarte scurt un brand al avocaturii de business din România, remarcându-se prin abordarea creativă atât în cadrul echipei cât și în relația cu clienții.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică