Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Site-ul de pregătire a Președinției Române la Consiliul UE, lansat

01.02.2018 | Irina RÎMARU
Abonare newsletter
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 31 ianuarie 2018, a fost lansat site-ul de prezentare a pregătirii Presedinției Române la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene: „Este un portal interactiv care vă permite dumneavoastră să participați cu ideile pe care le aveți în a defini temele dumneavoastră de interes, în a defini prioritățile. Deschidem ușa către români pentru a participa, pentru cei din țară, dar și pentru cei din afara țării. Ce am învățat în mulți ani petrecuți în industria voastră este că trebuie să avem încredere în oameni și să îi lăsam să se exprime. Este primul pas pentru a vedea creativitatea lor. De foarte multe ori avem senzația că lumea și, mai ales, restul Europei cunoaște ceea ce putem face noi în domeniul IT și am neplăcerea să vă informez, daca nu știați deja, că sunt foarte puțini care cunosc potențialul pe care noi îl avem, potențialul de creativitate și ceea ce putem expune în plan european și ceea ce putem produce.

Site-ul poate fi accesat aici.

Irina Rîmaru

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week