Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Site-ul de pregătire a Președinției Române la Consiliul UE, lansat
01.02.2018 | Irina RÎMARU

Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Miercuri, 31 ianuarie 2018, a fost lansat site-ul de prezentare a pregătirii Presedinției Române la Consiliul Uniunii Europene.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene: „Este un portal interactiv care vă permite dumneavoastră să participați cu ideile pe care le aveți în a defini temele dumneavoastră de interes, în a defini prioritățile. Deschidem ușa către români pentru a participa, pentru cei din țară, dar și pentru cei din afara țării. Ce am învățat în mulți ani petrecuți în industria voastră este că trebuie să avem încredere în oameni și să îi lăsam să se exprime. Este primul pas pentru a vedea creativitatea lor. De foarte multe ori avem senzația că lumea și, mai ales, restul Europei cunoaște ceea ce putem face noi în domeniul IT și am neplăcerea să vă informez, daca nu știați deja, că sunt foarte puțini care cunosc potențialul pe care noi îl avem, potențialul de creativitate și ceea ce putem expune în plan european și ceea ce putem produce.

Site-ul poate fi accesat aici.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.