Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Precizări ref. plata contribuțiilor profesionale restante
01.02.2018 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 1 februarie 2018, Consiliul Baroului București a informat că avocații la care face referire Decizia nr. 1677/03.10.2017 au achitat, în cea mai mare parte, sumele restante, potrivit unui comunicat.

Astfel, la data de 30 ianuarie 2018, în evidența Baroului existau 504 avocați care înregistrau restanțe la plata contribuțiilor profesionale mai mari de trei luni, sens în care Baroul București a recomandat avocaților să achite sumele restante până la data de 6 februarie 2018, în vederea evitării aplicării de sancțiuni.

:: Decizia


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.