Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la ședința Comisiei Permanente a UNBR din 19 ianuarie 2018
05.02.2018 | JURIDICE.ro

Vineri, 2 februarie 2018, Uniunea Națională a Barourilor din România a publicat o scrisoare aparținând lui Robert Cazanciuc, președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări a Senatului României, prin intermediul căreia acesta a transmis mulțumiri pentru oportunitatea de a participa la şedinţa Comisiei permanente a UNBR desfășurată la data de 19 ianuarie 2018, dar și pentru implicarea avocaților în dezbaterile privind modificarea Legilor Justiției.

Totodată, Robert Cazanciuc a reamintit că una dintre prioritățile actualului Guvern rămâne edificarea Cartierului Justiției și a reiterat susținerea sa pentru proiectele profesiei de avocat.

:: Scrisoarea


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.