Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
JURIDICE
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Regulamentul de ordine interioară în unitățile aparatului central al MAI

05.02.2018 | Alexandru MATEI

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 98 din data de 01 februarie 2018 a fost publicat Ordinul nr. 3/2018 privind modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 120/2010 pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioară în direcțiile generale/direcțiile aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne.

Prezentul ordin înlocuiește următoarele sintagme:
– „Ministerul Administrației și Internelor” cu Ministerul Afacerilor Interne”;
– „direcția generală/direcția” cu „unitatea aparatului central”, fiind unitatea organizatorică și funcțională de bază în cadrul aparatului central.

Noutatea constă în posibilitatea emiterii de către șefii unităților aparatului central de dispoziții cu privire la organizarea și disciplina muncii, precum și la securitatea și sănătatea în muncă.

În stabilirea și structurarea activităților pentru îndeplinirea obiectivelor/misiunilor de către unitățile aparatului central se concretizează în următoarele documente de informare:
– informări periodice cu privire la stadiul îndeplinirii angajamentelor M.A.I. rezultate din Programul de guvernare;
– informări privind punerea în aplicare a documentelor de planificare operațională/rezultatelor obținute;
–  informări privind stadiul implementării strategiilor naționale/sectoriale/Planului strategic instituțional al M.A.I. și altor documente de planificare strategică;
– informări periodice privind activitățile desfășurate de către unitățile aparatului central în domeniile de competență.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.