Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Regulamentul de ordine interioară în unitățile aparatului central al MAI
05.02.2018 | Alexandru MATEI

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 98 din data de 01 februarie 2018 a fost publicat Ordinul nr. 3/2018 privind modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 120/2010 pentru aprobarea Regulamentului de ordine interioară în direcțiile generale/direcțiile aparatului central al Ministerului Afacerilor Interne.

Prezentul ordin înlocuiește următoarele sintagme:
– „Ministerul Administrației și Internelor” cu Ministerul Afacerilor Interne”;
– „direcția generală/direcția” cu „unitatea aparatului central”, fiind unitatea organizatorică și funcțională de bază în cadrul aparatului central.

Noutatea constă în posibilitatea emiterii de către șefii unităților aparatului central de dispoziții cu privire la organizarea și disciplina muncii, precum și la securitatea și sănătatea în muncă.

În stabilirea și structurarea activităților pentru îndeplinirea obiectivelor/misiunilor de către unitățile aparatului central se concretizează în următoarele documente de informare:
– informări periodice cu privire la stadiul îndeplinirii angajamentelor M.A.I. rezultate din Programul de guvernare;
– informări privind punerea în aplicare a documentelor de planificare operațională/rezultatelor obținute;
–  informări privind stadiul implementării strategiilor naționale/sectoriale/Planului strategic instituțional al M.A.I. și altor documente de planificare strategică;
– informări periodice privind activitățile desfășurate de către unitățile aparatului central în domeniile de competență.

Avocat Alexandru Matei
SĂVESCU & ASOCIAŢII


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.