Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Solicitare ANOSR către Senatul României ref. transportul feroviar al studenților

06.02.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Luni, 5 februarie 2018, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a solicitat adoptarea de către Senatul României a amendamentului ce poate rezolva problema studenților peste 26 de ani cu privire la transportul feroviar intern, potrivit unui comunicat.

Marius Deaconu, președinte ANOSR: „Am ajuns în momentul în care Senatul României poate reglementa rapid problema gratuității la transportul feroviar intern pentru studenții cu vârsta de peste 26 de ani. Din acest motiv, le solicităm senatorilor să adopte propunerea legislativă L 450/2017, astfel încât situația să reintre în normalitate. Colegii noștri cu vârsta de peste 26 de ani au fost amăgiți în tot acest timp. Avem speranța că situația se va remedia cât mai rapid, printr-un vot pozitiv al senatorilor.

ANOSR a introdus un amendament la Legea educației naționale nr. 1/2011. Acesta a fost adoptat de către Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport a Senatului României. El se regăsește în Propunerea legislativă privind adoptarea unor măsuri în domeniul finanțării învățământului, insă aprobarea acestuia de către plenul senatului a fost amânată de nenumărate ori.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership