Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Sintagma ”nu este supusă niciunei căi de atac” de la strămutare

13.02.2018 | JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că este inadmisibilă contestația în anulare declarată împotriva încheierii prin care a fost soluționată cererea de strămutare. Sintagma din art. 40 alin. 4 C. proc. civ. (hotărârea asupra strămutării se dă fără motivare și nu este supusă niciunei căi de atac) cuprinde atât căile de atac ordinare, cât și pe cele extraordinare, din modul de redactare rezultând că nu se face nicio distincție între aceste căi de atac. (Decizia nr. 1756 din data de 9 noiembrie 2017 pronunțată de Secția I civilă a Înaltei Curți de Casație și Justiție având ca obiect contestație în anulare)


Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.