Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Jim Carrey: Rețelele sociale au creat punți cibernetice pentru cei care au alte interese

8 februarie 2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 6 februarie 2018, Jim Carrey a anunțat că și-a închis contul de pe Facebook și a vândut acțiunile pe care le avea la compania americană, potrivit cnbc.com.

Jim Carrey: „Acum avem nevoie de investitori pentru a trimite un mesaj care să permită supravegherea responsabilă. De-a lungul timpului, America a beneficiat de un avantaj geografic, cu oceane de ambele părți care să o protejeze, și acum rețelele sociale au creat punți cibernetice pentru cei care au alte interese. Si noi le permitem. Nici un zid nu ne va proteja de asta.

Motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest este că rețeaua de socializare a profitat de amestecul Federației Ruse în alegerile din SUA din anul 2016 și încă nu depune toate eforturile pentru a stopa acest fenomen.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.