achiziţii publice, afaceri transfrontaliere, arbitraj, asigurări, BANKING, concurenţă, construcţii, contencios administrativ, contravenţii, cyberlaw, data protection, drept civil, drept comercial, drept constituţional, DREPT PENAL, DREPTUL FAMILIEI, dreptul muncii, dreptul sportului, dreptul UE, energie, executare silită, fiscalitate, fuziuni & achiziţii, health & pharma, infrastructură, INSOLVENŢĂ, jocuri de noroc, LITIGII, media & publicitate, mediere, piaţa de capital, PROCEDURĂ CIVILĂ, proprietate intelectuală, protecţia consumatorilorprotecţia mediului, SOCIETĂŢI, telecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Print Friendly, PDF & Email

Jim Carrey: Rețelele sociale au creat punți cibernetice pentru cei care au alte interese

8 februarie 2018 | Irina RÎMARU
DREPT PENAL
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 6 februarie 2018, Jim Carrey a anunțat că și-a închis contul de pe Facebook și a vândut acțiunile pe care le avea la compania americană, potrivit cnbc.com.

Jim Carrey: „Acum avem nevoie de investitori pentru a trimite un mesaj care să permită supravegherea responsabilă. De-a lungul timpului, America a beneficiat de un avantaj geografic, cu oceane de ambele părți care să o protejeze, și acum rețelele sociale au creat punți cibernetice pentru cei care au alte interese. Si noi le permitem. Nici un zid nu ne va proteja de asta.

Motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest este că rețeaua de socializare a profitat de amestecul Federației Ruse în alegerile din SUA din anul 2016 și încă nu depune toate eforturile pentru a stopa acest fenomen.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,

Lasă un răspuns

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.