Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM a adoptat planul de acțiuni pentru anul 2018
13.02.2018 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Luni, 12 februarie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare si Reglementare în Comunicații a informat că, în cadrul ședinței Consiliului Consultativ din data de 7 februarie 2018, a adoptat planul de acțiuni al instituției pentru anul 2018, potrivit unui comunicat.

Eduard Lovin, vicepreședintele ANCOM: „Implementarea legii infrastructurii, adoptarea unei strategii naționale pentru atingerea obiectivelor Agendei Digitale pentru Europa privind accesul la serviciile de comunicații de bandă largă până în 2020 și introducerea coordonată a serviciilor 5G în Uniune, revizuirea tarifelor de terminare a apelurilor la puncte fixe și mobile sunt doar câteva dintre acțiunile Autorității pe care le-am agreat împreună cu industria. Toate aceste proiecte vor avea ca rezultat creșterea acoperirii serviciilor de comunicații electronice și introducerea noilor tehnologii – toate în beneficiul utilizatorilor finali.”

:: Planul de acțiuni

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate