Achiziţii publiceAfaceri transfrontaliereArbitrajAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiContencios administrativContravenţiiCorporateCyberlawData protectionDrept civilDrept comercialDrept constituţionalDrept penalDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiDreptul UEEnergieExecutare silităFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăLITIGIIMedia & publicitateMedierePiaţa de capitalProcedură civilăProprietate intelectualăProtecţia consumatorilorProtecţia mediuluiTelecom
 
Cyberlaw
CărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Germania. Politici cu privire la confidențialitatea pe Facebook, invalide

13.02.2018 | Irina RÎMARU
Irina Rîmaru

Irina Rîmaru

Marți, 16 ianuarie 2018, un tribunal regional din Germania a statuat că unele dintre politicile cu privire la confidențialitatea pe Facebook sunt invalide, potrivit bbc.com.

Tribunalul a hotărât că Facebook nu a făcut suficiente demersuri pentru a-i înștiința pe utilizatori că a activat în mod implicit anumite setări cu privire la confidențialitate. Printre acestea se numără cerința ca utilizatorii să își ofere numele reale, ori opțiunea de a distribui locația cu persoana cu care comunici pe messenger, existând, de asemenea, un acord cu Google ca profilul personal să apară în căutările de pe platformă.

Instanța consideră că rețeaua de socializare ar trebui să ceară pe viitor consimțământul informat al utilizatorului cu privire la aceste aspecte personale.

Facebook răspunde acuzațiilor, sugerând că produsele și politicile vor suferi unele schimbări, pentru a se plia pe noile schimbări apărute în lege.

Irina Rîmaru


Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan

No announcement available or all announcement expired.