Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Maramureș. Prezentarea raportului de bilanț al instanței pe anul 2017
13.02.2018 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Marți, 13 februarie 2018, conducerea Tribunalului Maramureş a informat că organizează la data de 15 februarie 2018, de la ora 1200, în sala 39 a Palatului Justiţiei, o conferinţă de presă în cadrul căreia va fi prezentat opiniei publice Raportul de bilanţ al instanţei pe anul 2017, potrivit unui comunicat semnat de judecător Cristina-Laura Lihet, președinte.

La conferinţă va participa judecător Waltner Ileana-Daniela, purtătorul de cuvânt al instanţei.

Pentru a veni în sprijinul acelora care vor dori să participe, Tribunalul Maramureș pune la dispoziţie anexele bilanţului, Buletinul informativ al instanţei pentru anul 2018, Regulamentul instanţelor judecătoreşti, Ghidul privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi mass-media şi un tabel al purtătorilor de cuvânt ai instanţelor din circumscripţia Tribunalului Maramureş.

Raportul de bilanţ a fost publicat în întregime pe pagina de internet a Tribunalului Maramureş de pe portalul instanţelor de judecată administrat de Ministerul Justiţiei (http://portal.just.ro), la secţiunea „Instanţa în cifre”.

:: Anexele raportului
:: Buletinul informativ al instanţei pentru anul 2018
:: Regulamentul instanţelor judecătoreşti
:: Ghidul privind relaţia dintre sistemul judiciar din România şi mass-media
:: Tabel al purtătorilor de cuvânt ai instanţelor din circumscripţia Tribunalului Maramureş

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate