Pentru comunicare profesională JURIDICE.ro recomandă Infinit PR
TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Rokas – partener dezbateri și conferințe JURIDICE.ro

14.02.2018 | JURIDICE.ro

ROKASRokas a devenit partener JURIDICE.ro în ce privește dezbaterile și conferințele Societății de Științe Juridice.

Rokas (București) a fost înființată în România ca Societate Civilă de Avocați în anul 2000 și de atunci oferă o gamă largă de servicii juridice în diverse domenii ale dreptului, atât pentru clienți locali cât și internaționali. Rokas (București) face parte din I.K. Rokas & Partners Law Firm, Atena, care a fost înființată la începutul anului 1977 și este condusă de către Prof. Dr. I. Rokas.

Domeniile de practică juridică în care Rokas activează includ domeniile financiar-bancar, insolvență și restructuare, executare silită, litigii și arbitraj, asigurări și reasigurări, proprietate industrială, dreptul muncii, concurență, fuziuni și achizitii, construcții și imobiliare, drept societar și comercial, având o practică extinsă în domeniul bancar și financiar, prin asistarea și reprezentarea mai multor instituții financiare de credit și societăți financiare nebancare, atât în domeniul consultanței cât și într-o varietate de litigii.

Biroul Rokas (Bucureşti) beneficiază de o echipă puternică formată din 15 avocaţi specializaţi în practica bancară, litigii, insolvențe si executari silite, cât și in domeniul imobiliar, fiind în măsură să ofere asistență juridică în diferite probleme complexe din aceste arii de practică.


Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.