Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CA Galati. Prezentarea Raportului de activitate pentru anul 2017
14.02.2018 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Marți 13 februarie 2018, la Curtea de Apel Galați a avut loc Adunarea generală a judecătorilor acestei instanţe, ocazie cu care a fost prezentat Raportul de activitate al Curţii de Apel Galaţi în cursul anului 2017, potrivit unui comunicat.

La întâlnirea de bilanţ au participat 5 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii: Lia Savonea, Andrea-Annamaria Chiș, Nicoleta-Margareta Ţînţ, Bogdan-Mihai Mateescu, judecători, Teodor-Victor Alistar, reprezentant din partea societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii.

Prezentarea raportului de bilanţ a fost realizată judecător Cosmin-Răzvan Mihăilă, preşedintele Curţii de Apel Galaţi. Au fost prezenţi la şedinţă judecătorii instanţei, preşedinţii instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Galaţi, precum şi oficialităţi ale mun. Galaţi, jud. Galaţi şi jud. Vrancea.

Activitatea Curţii în anul 2017 a fost apreciată de membrii Consiliului Superior al Magistraturii, care au remarcat rezultatele foarte bune ale instanţei în ce priveşte operativitatea şi indicatorii de eficienţă, în condiţiile în care, în anul 2017, s-a confruntat cu o criză majoră de personal.

Raportul de bilanţ este disponibil, spre consultare, pe portalul instanţelor de judecată la secţiunea „Instanţa în cifre – Rapoarte şi studii” şi la punctul de informare – documentare din cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Galaţi.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.