Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CA Galati. Prezentarea Raportului de activitate pentru anul 2017
14.02.2018 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Marți 13 februarie 2018, la Curtea de Apel Galați a avut loc Adunarea generală a judecătorilor acestei instanţe, ocazie cu care a fost prezentat Raportul de activitate al Curţii de Apel Galaţi în cursul anului 2017, potrivit unui comunicat.

La întâlnirea de bilanţ au participat 5 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii: Lia Savonea, Andrea-Annamaria Chiș, Nicoleta-Margareta Ţînţ, Bogdan-Mihai Mateescu, judecători, Teodor-Victor Alistar, reprezentant din partea societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii.

Prezentarea raportului de bilanţ a fost realizată judecător Cosmin-Răzvan Mihăilă, preşedintele Curţii de Apel Galaţi. Au fost prezenţi la şedinţă judecătorii instanţei, preşedinţii instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Galaţi, precum şi oficialităţi ale mun. Galaţi, jud. Galaţi şi jud. Vrancea.

Activitatea Curţii în anul 2017 a fost apreciată de membrii Consiliului Superior al Magistraturii, care au remarcat rezultatele foarte bune ale instanţei în ce priveşte operativitatea şi indicatorii de eficienţă, în condiţiile în care, în anul 2017, s-a confruntat cu o criză majoră de personal.

Raportul de bilanţ este disponibil, spre consultare, pe portalul instanţelor de judecată la secţiunea „Instanţa în cifre – Rapoarte şi studii” şi la punctul de informare – documentare din cadrul Biroului de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Galaţi.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti