Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANI. Asistent judiciar, cercetat pentru incompatibilitate
15.02.2018 | JURIDICE.ro


Miercuri, 14 februarie 2018, Agenția Națională de Integritate a informat că a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Gioni Popa Gavrilovici, asistent judiciar în cadrul Tribunalului Bacău, potrivit unui comunicat.

Astfel, în perioada 1 noiembrie 2007 – 5 ianuarie 2009, persoana în cauză a deținut simultan funcția de asistent judiciar în cadrul Tribunalului Bacău și pe cea de director administrativ în cadrul Universității ”Alma Mater” Sibiu (angajat cu contract individual de muncă), ceea ce încalcă art. 5 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 republicată privind Statutul judecătorilor și procurorilor.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate