Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

ANI. Asistent judiciar, cercetat pentru incompatibilitate
15.02.2018 | JURIDICE.ro

Miercuri, 14 februarie 2018, Agenția Națională de Integritate a informat că a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Gioni Popa Gavrilovici, asistent judiciar în cadrul Tribunalului Bacău, potrivit unui comunicat.

Astfel, în perioada 1 noiembrie 2007 – 5 ianuarie 2009, persoana în cauză a deținut simultan funcția de asistent judiciar în cadrul Tribunalului Bacău și pe cea de director administrativ în cadrul Universității ”Alma Mater” Sibiu (angajat cu contract individual de muncă), ceea ce încalcă art. 5 alin. (1) din Legea nr. 303/2004 republicată privind Statutul judecătorilor și procurorilor.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.