Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Implementarea Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării I Proiect. UPDATE: Adoptare


29 iunie 2018 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Noutăți legislative

29 iunie 2018: Joi, 28 iunie 2018, Guvernul României a adoptat Hotărârea de Guvern privind funcţionarea sistemului de coordonare la nivel național a implementării Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, în contextul în care pe 29 iunie este celebrată, anual, Ziua Internațională a Dunării, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene: „În perspectiva preluării Președinției Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, asigurarea coerenței procesului interinstituțional de cooperare este esențială pentru reușita acestui mandat. România își propune ca această formă de colaborare regională, o inițiativă de succes a țării noastre la nivel european, să cunoască o revigorare în perioada următoare. Deblocarea acestui act normativ, la peste trei ani de la primele discuții privind inițierea sa, este extrem de importantă pentru a crește eficiența coordonării, în plan național și a cooperării, în plan european, în vederea unei implementări eficiente a strategiei.”

***

16 februarie 2018: Joi, 15 februarie 2018, Ministerul Afacerilor Externe a lansat în dezbatere publică un proiect de Hotărâre privind funcţionarea sistemului de coordonare la nivel național a implementării Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării.

:: Proiectul
:: Nota de fundamentare

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică