Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SUA. Directorii serviciilor secrete au recomandat evitarea utilizării telefoanelor mobile Huawei
15.02.2018 | JURIDICE.ro


Joi 14 februarie 2018, șase directori de rang înalt din serviciile secrete americane au avertizat cetățenii că ar trebui să evite utilizarea telefoanelor mobile și a serviciilor de comunicații ale companiei Huawei din China, potrivit intelligence.senate.gov.

Chris Wray, director FBI: „Suntem profund îngrijorați de riscul de a permite oricărei companii sau entități care este controlată de guverne străine ce nu împărtășesc valorile noastre să câștige poziții de forță în interiorul rețelelor noastre de telecomunicații. Astfel de poziții oferă capacitatea de a exercita presiune sau control asupra infrastructurii noastre de telecomunicații, capacitatea de a modifica informațiile în mod malițios sau de a le fura, ceea ce poate conduce la spionaj nedetectat.”

În replică, compania chineză a declarat că: „Huawei se bucură de încrederea guvernelor și clienților din 170 de țări de pe glob și nu prezintă riscuri mai mari în ceea ce privește securitatea cibernetică față de furnizorii de servicii similari, cu care împărtășește lanțuri globale de aprovizionare și capacități de producție.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate