Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

ANCOM. Aproape 900000 de portări în anul 2017

16.02.2018 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Joi, 15 februarie 2018, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a informat că, în anul 2017, aproape 900000 de numere de telefon au fost portate, potrivit unui comunicat.

Atât în cazul telefoniei mobile, cât și în cazul telefoniei fixe, beneficiarul celor mai multe portări a fost operatorul RCS & RDS.

Sorin Grindeanu, președinte ANCOM:  „Numărul utilizatorilor care au beneficiat de libertatea oferită de portabilitate a crescut semnificativ în ultimii ani, peste 4,5 milioane de numere fiind portate până în prezent. Faptul că portabilitatea nu mai este doar un fenomen sporadic, ci a devenit o obișnuință pentru utilizatori ne-a făcut să reevaluăm condițiile în care numerele de telefon se transferă între rețele. Am propus reduceri importante ale tarifelor suportate de furnizori în cadrul procesului de portare, de la 7,8 euro la maximum 4,4 euro în cazul telefoniei fixe și de la 5,6 euro la maximum 1,9 euro în cazul celei mobile, pentru fiecare număr portat.”

Mai multe informații despre procesul de portare sunt disponibile aici.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week