Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Victor Negrescu: Cetățenii români vor beneficia, după Brexit, de drepturile câștigate sau în curs de dobândire

16.02.2018 | JURIDICE.ro
Newsletter
Instagram
Facebook

Joi, 15 februarie 2018, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a declarat, în cadrul dezbaterii publice „România în contextul Brexit. A doua etapă a negocierilor dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie“, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe: „Pe tot parcursul negocierilor dintre Uniunea Europeană și Marea Britanie, autoritățile române au avut drept prioritate zero garantarea drepturilor românilor care trăiesc, lucrează și studiază în Regatul Unit. La finalul primei etape a negocierilor, obiectivul a fost atins, rezultatul confirmând faptul că cetățenii europeni, inclusiv cei români, vor beneficia în continuare de drepturile câștigate sau în curs de dobândire. România trebuie să își folosească în continuare toate resursele pentru a gestiona procesul de negociere privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la nivelul așteptărilor cetățenilor și în deplin acord cu obiectivele sale în context european. (…)

Campania de consultare publică continuă și în cea de-a doua etapă a negocierilor dintre Marea Britanie și Uniunea Europeană, iar contribuțiile și punctele de vedere ale cetățenilor sunt importante în vederea fundamentării mandatului României. Mă bucur să văd că în ultimele luni partenerii noștri de dialog au înțeles și susținut relevanța acestor dezbateri și mai ales că ideile lor sunt integrate în acțiunea ministerului pe care vremelnic îl coordonez.”

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate